”jag vill göra slut” och sedan var det inget mer vi

Jag vaknar men hör inga fotsteg i lägenheten. Det har hunnit bli mörkt och jag har ingen aning om min vila blivit trettio minuter eller tre timmar lång. Jag ringer honom och frågar vart han är. ”Jag är på väg” medan vinden viner i bakgrunden.

”Kan vi prata?” är det första han säger när han kommit innanför dörren. En iskall känsla i bröstkorgen.

”Jag vill göra slut”.

På en millisekund förändras allt.

1568

3100

Nu finns det inget mer vi.

Natten till den där onsdagen för snart tre veckor sedan blev min sista bredvid honom. Kyssen till middagen kvällen innan blev sista gången mina läppar vidrörde hans. Och jag hade ingen aning då. Om jag hade haft minsta känsla för att det skulle bli vårt sista hade jag hållit kvar vid de ögonblicken. Sparat dem som extra starka minnen. Memorerat in i minsta detalj. Men jag hade ingen aning. Och nu blev det vårt sista allt utan att jag visste.

I snart tre veckor har jag vaknat med sorg i bröstkorgen.

För jag får inte längre dela mina dagar med min bästa person.

24 kommentarer

24 kommentarer

 1. Jag har saknat din blogg men det var ju inte såhär jag ville att du skulle uppdatera :(
  Hoppas på att få se dig uppdatera lite mer snart när den värsta chocken har lagt sig <3 <3

 2. Det här är så hemskt. Tänker på dig och hoppas att det ska kännas bättre snart. Så mycket kramar till dig <3

  (och jag hoppas att du kommer ha ork/lust/tid till att blogga då och då framöver! Det är fint att ta del av dina genuina och kloka inlägg)

 3. Fyfasen, fick ont i magen av att läsa detta :( hjärtesorg är verkligen inge kul, har varit där också. Allt jag kan säga är att det blir bättre. Det tar tid, men det blir bättre! ❤

 4. Hoppas verkligen att du fått en förklaring. Och att ni pratat om varför det blev slut. Om det kom helt oväntat så måste man få ett svar och en förklaring. Kanske inte idag men i morgon. ❤️❤️❤️

 5. Du verkar så himla klok och fin och stark. Håll ut fast det känns som att inget någonsin kommer bli bra igen. Våren kommer <3

 6. Har varit i exakt samma sits så kan tänka mig hur du känner. Vet att det är för jävligt och att man inte förstår hur man ska ta sig vidare. Men det gör man, dag för dag. <3

 7. Fy. Jag kan inte förstå känslorna. När allt kommer som en blixt från klar himmel. Jag hoppas du dessa tre veckor har fått en himla massa varma famnar om dig från vänner, familj och av folk som står dig nära. Här kommer en varm kram över internet! 👩‍❤️‍👩

 8. Åh, fy vad sorgligt och tungt. Hoppas att det om ett par veckor, när våren anländer, känns lite lättare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.