Det är nu det händer

Jag började april på bästa möjliga sätt. Det här hände nämligen i måndags:

1043

Jag fick nycklarna till min nya lägenhet! Kan inte riktigt förstå att det händer nu. Jag har bott hos min storebror i nästan tre månader. Är så himla tacksam för det, att han och hans sambo öppnade sitt hem för mig, bäddade en extrasäng i vardagsrummet och gav mig kramar när jag behövde det som mest.

Men nu händer det: jag flyttar till eget och börjar om.

1042

Lägenhetsbytet gick i lås till slut. Igår klev jag in till mina 35 kvm vindsvåning med mitt förstahandskontrakt i handen. Överlycklig. Ikväll kommer min möbelleverans och om bara någon dag eller så kommer det här lilla utrymmet vara möblerat med en gosig säng. Kommer aldrig mer vilja gå upp på morgonen eller gå hemifrån.

Hur ska jag bo in mig på bästa sätt? Och hur firar man ens det här?

Vill maxa njutet till fullo, på alla sätt.

10 kommentarer

10 kommentarer

  1. vill se en massa inredningsinlägg och foton från lägenheten! så häftigt med vindsvåning, låter perfekt!

  2. Åh, SÅ glad för din skull! Ser supermysigt ut också, nu kan du verkligen göra det helt till ditt också, din trygga och mysiga plats <3 Grattis!

  3. Vilket ljusinsläpp och vilket ställe att ladda om och börja på nytt! Tack för att du skriver så själfyllt och öppet om ert uppbrott. Det tar bort lite mystik ur sorg vilket jag tror är så himla viktigt, samtidigt som det är kraftfullt och så gripande berättat. Lycka till med uppstarten av det liv du börjar nu, jag hoppas verkligen du får må mycket mycket bättre snart!

  4. Vilket ställe du hittat Ellen! Så glad för din skull. Hoppas så innerligt att det blir en trygg och fin tillvaro att börja om i och att våren gör andningen lättare <3

    ps. hade det varit jag hade jag unnat mig en bra kaffebryggare. livet är för kort för dåligt kaffe. å andra sidan vet jag inte vad du har för någon. om du redan har en; köp smaksatta irish cream-bönor, mal dem och blanda 50% dem och 50% det kaffe du använder nu när du brygger. så himla, himla, himla gott. jag köper mina från vår lokala te-handel, men de finns även på kaffe kahls <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.