Nu är det aslänge sedan den där skiten hände

Klockan är 22:06, lördagkväll. Jag sitter skräddare i soffan. I min soffa, i min lägenhet. Och jag har ett lugn i bröstkorgen, för det här är min plats nu.

För tre månader sedan trodde jag att min bröstkorg skulle göra ont för evigt. Att jag aldrig skulle kunna le på riktigt igen. Nu gör jag det, varje dag. Jag kommer nog skriva mer om det framöver, om att gå vidare efter hjärtekross, men nu vill jag mest bara ge er ett hej och mjukstarta det här igen.

1053

Jag har bott in mig på mina trettiofem kvadratmeter, klarat min tenta trots noll ork eller motivation, köpt nya kläder och bestämt att chips visst är en rimlig middag ibland. Speciellt om man äter i sängen.

Jag tänker att jag ska försöka fotografera min lägenhet och visa er. Bjuda in er till mig, visa hur jag har det. Är det något annat ni gärna vill se eller läsa om framöver? Ni har alltid så kloka och roliga önskemål. Skriv en rad eller två, så knåpar jag ihop något inom kort.

Och ni, nu är det ändå aslänge sedan den där skiten hände. Konstigt och skönt på samma gång.

Jag lever nu.

18 kommentarer

18 kommentarer

 1. åååh så glad att läsa! fan vad grym du är som gjordere!!! visst är det härligt att leva igen <3

 2. Kul att det börjar vända :) tråkigt önskemål kanske, men typ ”vardag” skulle jag uppskatta att läsa om. Vad det nu innebär för dig just nu… heja!

 3. Vad megafint att höra från dig, och att det går att andas och le igen <3 Vill jättegärna se din nya lägenhet, höra om vardagen och allt möjligt, liksom!

 4. Jag ska börja plugga till hösten och ligger nu hemma med 100% sjukskrivning för utmattning. Skulle gärna vilja få tips som du tagit med dig på vägen för att klara av plugg trots tidigare utmattning. Vad är dina ”överlevnadstips”?

  Kram!

  P.S. Du har en sån fin blogg! Så glad över att jag hittade denna blogg att läsa :)

 5. Yaay! Välkommen tillbaka!! Skulle vilja se fler blogginlägg (obviously!), gärna om din vardag liksom. Bilder bilder bilder!

 6. Hej! Vad kul att höra från dig :) Vill hemskt gärna se hur du bor, och visst är chips i sängen en helt rimlig middag 😘

 7. Välkommen tillbaka💕 Spännande att se ditt nya hem! Och hur känns universitetslivet? Plus anar jag ett helt SJUKT palettblad i hörnet??
  Har också ett ”nytt” hem, men så himla svårt att fånga på bild hur jäkla bra jag trivs? Ingen annan kan se hur perfekt det är för mig hehe KRAM!

 8. Skönt att du mår bra igen!

  Jag vill läsa mer om dina växter och odling, det var så jag hittade din blogg från början :)

  Har btw också pluggat Informationsarkitekt i Malmö, blev klar för ett år sedan. Och bodde i Kalmar förut så jag har hängt en del i Oskarshamn hos vänner när jag var yngre. Kul med lite gemensamma nämnare.

 9. Ja hurra!!! Jag vill läsa om vad som helst men gärna lägenheten o Malmö-livet. Bor också i Malmö och har blivit singel o har tappat lusten på alla grejer att göra – behöver upptäcka Malmö igen typ. <3 tack för fin blogg!

 10. Skönt att det börjar kännas bättre! När man är mitt i det brukar det kännas som att det aldrig någonsin kan kännas bättre igen, men någon gång kommer man ut på andra sidan <3

  Läser gärna om din lägenhet och kanske något om din hudvårds/smink/hårrutin, typ om du har några särskilda favoriter som passar nu under sommarhalvåret :) Jag är en relativt ny läsare och hittade hit när jag letade efter produkter för lockigt hår för ett tag sedan. Tycker att det är guld med tips från andra med liknande hårtyp! :)

 11. Vill se en housetour!! Med planritning och hela grejen som du gjorde till förra läggan.<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.