Nämen hallå där

För två veckor sedan skrev jag en veckosammanfattning som aldrig publicerades. Söndagen innan det skrev jag ett hej som heller aldrig blev publikt. Det är skitläskigt att komma tillbaka efter att ha varit någon helt annanstans så länge.

Men här är jag, hej!

0022
Måndag morgon. Fick varken styr på min lejonman eller min morgon.

Något planerat jag gjorde förra veckan:
Bara typiskt trista saker som tvättid och plugg inför deadlines :)))

och som inte var planerat:
Tog hem Otto till mig och gosade en extra kväll innan han tågade till Småland. Mer om detta en annan gång.

Något nytt jag gjorde:
Tror det knappt själv, men gör väldigt mycket nytt just nu?? Mediterar, söker jobb inför examen, tillåter mig att må p, kollade över sommarens utbud av kurser. En period av mycket förändringar!

Foto 2020-02-08 10 44 50 (1)
Lilla räkan.

Veckans upptäckt:
Det går att sova hur mycket som helst. Typ.

Godaste maten jag åt:
Körv me brö och mos på morot, broccoli och blomkål. Mmm!

Förra veckans ljud:
Jag är SÅ nervös i detta nu pga Elsa och Cornelia gör barn. Den här veckan får de bebis?? Har självklart följt det hela i podden, så den blir mitt ljudtips för den här gången. VÄRLDENS MYSIGASTE PODD, vassego å lyssna.

Något jag haft på mig:
Oj. Det var nog en trist klädvecka, för jag minns verkligen inte en enda outfit? Säkert stela jeans och någon gosig kofta då.

Foto 2020-02-08 16 39 46
Mitt Malmö.

Förra veckans känsla:
Sug på förändring. På bättre rutiner, mindre negativitet och både oro och spänning inför framtiden.

Vill såklart veta om er vecka och livet nu. Hur mår du? Vad gör du? Vad händer i livet? PUSS.

9 kommentarer

9 kommentarer

 1. Hej!
  Exakt samma här med plugg och tvätt och annat halvkul. Det roligaste som hände i helgen var väl min nya matta som jag knyckte av mina föräldrar. Har en hemtenta som måste bli klar imorgon. Mådde piss förra veckan, men nu känns allt ändå mycket bättre!

  Kram på dig!

 2. Hej och kul med uppdatering från dig! Jag mår ganska bra just nu, men efter en sjukdomsvecka har jag hamnat efter med plugg och det stressar mig. Men det löser sig ju verkligen alltid. Går min sista termin och försöker njuta av dagarna pga älskar verkligen studentlivet och dagarna i skolan men om några veckor är dom över för alltid.
  Tänker mycket på kärlek och killar och vill bara ut och hångla och känna den där elektriska känslan i kroppen.
  Så ja, ganska glad och hoppfull samtidigt som jag kämpar för att trycka undan stress och ångest hehe

 3. Hurra att du är tillbaka. När min relation tog slut i höstas hittade jag din blogg & läste varenda inlägg, ända tillbaka till början & det fungerade som ångestlindring. Nu är jag i förändringskaos, ska flytta ensam till ny stad, nytt jobb men försöker kämpa med tanken att det kan väl ändå inte bli värre?

 4. KUL ATT DU ÄR TILLBAKA!
  Jag mår ganska bra just nu. Var arbetslös och hade lite panik maj-september och efter lite harvande på deltidstjänster så fick jag IDAG min första riktiga lön på typ ett år. Älskar inte mitt jobb men det duger och jag får leva lugnt ett tag. Behöver det.

  Har också bestämt mig för att en gång för alla ta tag i mitt coachande och sikta på iaf halvtid som privat coach så nu är det jag som skärper mig och börjar satsa.

  KRAM

 5. Hej!
  Välkommen tillbaka. Jag har inte heller bloggat på evigheter, kanske vaknar vi till liv igen med när våren väntar runt hörnet.

 6. Ja!!! Vad roligt med ett inlägg från dig. Fint med sammanfattning, förresten. Jag mår bara fint idag och blev så glad över att se ett nytt inlägg från dig. Vill ha mer!

 7. Just nu är allt lite upp och ner inuti, är mitt i mellan att känna mig sjukt nöjd och att känna mig totalt misslyckad i livet. Ugh livet alltså..

 8. Men HEJ, kul att du är här igen! Har tänkt på dig faktiskt, och hoppats att du är okej. Välkommen tillbaka! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.