söndag 15:07

Söndagar är min dag för att städa bort veckan som varit och förbereda för den nya som kommer. Jag bäddar rent i sängen, lagar matlådor, lägger hårinpackning och dammsuger lägenheten. En miljon vuxenpoäng rakt in på tantkontot.

0123

‣ hur jag mått
Jag vettitusan hur jag mått den här veckan. Jag har varit ängslig, trött och skör. Ja, skör är nog en ganska rimlig beskrivning av de senaste dagarna. Jag har haft gråten i halsen varvat med ett stort leende på läpparna, allt i en mix som skiftar fortare än jag hinner med. Jag har grubblat mycket. Till och med avbokat tisdagens yogaklass.

‣ vad jag gjort
I måndags var jag på uppstartsträff med min nya bokklubb! Skriver ett helt inlägg om det snart, så håll till godo. Jag har sprungit intervaller efter jobbet, yogat på kvällarna, promenerat i regn och lagat matlådor inför vecka 41. Köpt jeans för kuponger för inlämnad textil, en gosig skjorta på second hand och tre par nya kängor till malmös höstvinter som pågår nu och sex månader framåt.

‣ vad jag önskar till vecka 41
Inga regniga morgnar. Energifyllda förmiddagar och träningspass efter jobbet. Inspiration till nya matlåderecept. Vila i famnen på min kille. Vinna över honom i yatzy. Igen, hehe. På lördag flyttar en kompis till hus och på söndag har jag tvättid. Då tänker jag tvätta vintertäcket som legat på vänt över sommaren. Och kanske alla kuddar? Känslan av nytvättade kuddar är mmm. Helst av allt bara en fin vecka med honom, en vecka som inte är lika skör.

Medan jag knåpar ihop det sista om bokklubben, kan inte ni fundera på vad ni vill läsa mer om då? Jag har varit borta så länge från internetz att jag inte riktigt vet vart jag ska börja. Kan vi hjälpas åt? Det hade varit så fint med lite hjälp på traven.

Fråga något! Önska något! Berätta något som hänt hos dig!

3 kommentarer

3 kommentarer

  1. Blev så glad när jag gick in på bloglovin och såg att du uppdaterat inte en, utan två (!) gånger. Tänkte på din blogg bara här om dagen ju!!

    Idag har min sambo och jag skrivit på ett lägenhetskontrakt på en jättefin lägenhet. Och jag har köpt en ny jättefin svart kappa!! 10/10 dag :’)

  2. Blev också jätteglad att se att du bloggar igen! Vill också höra om allt som hänt sedan sist! Och hur nuet ser ut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.