Magiska bryn med Rapide

I samarbete med Rapide ● Inlägget innehåller reklamlänkar

Är ni redo för lite magi till ögonbrynen? Ett par stiliga ögonbryn och ansiktet kan i princip vara hur trött som helst i övrigt. När Rapide kontaktade mig blev jag kanonglad, bra ögonbrynsprodukter är jag alltid sugen på och Rapide har dessutom Brow Bars runt om i landet för behandlingar som ser så härliga ut. Om jag ska göra brow + lash lift när covid-19 lugnat ner sig? Absolut.

0291

Det här inlägget är alltså ett samarbete med Rapide och produktlänkarna är reklamlänkar, det innebär att jag får en liten slant för varje klick eller köp. Men som vanligt vill jag vara tydlig med att jag alltid kommer ge min ärliga åsikt om produkterna jag tipsar om, och att jag också säger nej till både företag och produkter som jag inte tycker håller måttet.

Fram till 29/11 har Rapide dessutom 30% rabatt på alla produkter, som en del av Black Week. Och som vanligt gällande Black Week eller Black Friday: handla lugnt! Det här är ett tillfälle att handla lite billigare, men det betyder inte att man bör köpa prick allt. Ta en funderare och lägg dina guldpengar på det du är extra sugen på eller behöver inhandla ändå. Okej? Okej!

0294

Här kommer ett skepp lastat med tre brynprodukter, en borste och ett hårband för att underlätta appliceringen utan lugg i vägen.

Brow Twist – Ash/Limousine (reklamlänk)
Brow Twist – Medium/Perfect Wave (reklamlänk)
Highlight Cover Stick – Nude/Just enough (reklamlänk)
Lash & Brow Pencil Duo (reklamlänk)
Headband (reklamlänk)

0285

Deras brynpenna har en snedställd spets som snurras upp, liten och i en trekantig form. Perfekt för raka linjer! I andra änden av pennan finns en brynborste, ett måste när jag gör mina bryn.

0286

Jag valde ut två färger på brynpennan för att kunna variera nyansen till mina bryn. Ash och Medium är ganska lika, men Ash lite varmare och Medium lite kallare i nyansen. Här är de båda swatchade i ordning Ash – Medium och sen även coversticket med Nude – Just enough.

0292

Jag har ganska glest med hår i brynets utkant, det gör att jag gärna målar lite tyngre och mörkare där jag inte har lika mycket bryn – men obs obs på att alltid sudda ut med brynborsten för att inte få två tuschstreck. Sedan lägger jag cover stick under och över brynet och suddar med pencil duo. Brynpennan är väldigt mjuk i konsistensen och lätt att arbeta med, går att bygga upp i färg och håller superbra över dagen.

Jag har tidigare mest använt hårda brynpennor, men den här mjukheten föredrar jag alla dagar i veckan. Helt plötsligt blev det ingen kamp för att få till ett par fina bryn. Rapides headband använder jag dessutom varje morgon och kväll vid ansiktstvätt eller ansiktsmask, den håller borta håret så jag kan gotta mig ostört i min rutin. Mmm!

Det var allt för mig och brynmagin, puss!

2 kommentarer

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.