Vinterhalvåret är ändå lite som livets käftsmäll?

Jag är jagad av försäljare hos Tre som jag undviker genom att klicka telefonsamtalen, får huvudvärk när jag dricker bubbel, drömmer att han vill göra slut, sitter på huk klockan 03 och torkar hundkräks från golvet, väntar 40 minuter i telefonkö för att mötas av ”tyvärr, det kan jag inte hjälpa dig med” när jag vill avbeställa en redan försenad onlineorder.

Men jag öppnar också två adventskalendrar med hudvård varje morgon, kollar på julkalendern ihop med min kille, kryper ner under mitt tyngdtäcke för en nap minst en gång om dagen, yogar med guruglama och gråter av skratt till ursäkta.

0249

Jag har bara lite svårt att hålla ihop humöret just nu.

Så jag köper årsprenumeration till en ny meditationsapp för min friskvårdspeng, kånkar hem mat i en dramaten, klär julgranen med loppisfynd, lagar svamprisotto, spelar mobilspel samtidigt som jag ser serie, äter polly till frukost och går i pyjamas hela dagen.

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.