Jag är äntligen med skohylla

0353

Har ni någonsin sett en spretigare lugg? Tror inte.

I måndags var en av de få dagarna jag faktiskt klätt på mig under mina hemmajobbsveckor. Om påklädd också innebär att ha träningstights ¯\_(ツ)_/¯ Jag till och med *fixade håret* och sminkade nyllet. Sedan strövade jag ut på en lunch och slank in på en second hand på vägen hem.

0346

0347

Och vips, så stod de bara där! ↑ Två, vad jag gissar är, hatthyllor som jag direkt la beslag på. Inte för att ha som hatthyllor dock, det har jag redan en. Men!! Något som jag däremot inte har, och inte haft på två år, är en skohylla. Jag har haft mina kängor och sneakers staplade på hög och stört mig på oredan vaaaarenda dag sedan jag flyttade in här.

Så jag kavlade upp ärmarna och möblerade om litegrann.

0348

Upp på varandra blev det tre våningar av skohylla. Kängor längst ner pga skönt för ögat att mörkt och tungt är nertill och att det ljusnar upptill hehe. De rosa sneakersen längst till vänster är mina go-to just nu, men samtliga är traderavinster från pandemitristess. Kom igen nu våren!!!

Bakom hyllorna gömmer jag en kabelförgrenare och min router. 10/10 att inte behöva se de tråkiga prylarna.

0350

0351

Nu har jag en skohylla, för första gången i mitt bo. Jag har många gånger övervägt att beställa någon trist IKEA-variant för att lösa problemet med skohögarna, men äääeh aldrig känt att någon varit helt rätt. Nu fick jag plötsligt lite mer ro i själen. Länge leve loppis osv!!

Nu ska jag och min spretiga lugg jobba vidare. Och såklart hänga lite på Clubhouse över lunchen. Hur kul?? Jätte. Jättekul!

2 kommentarer

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.