Pyjamas-jag presenterar mina favoriter från adventskalendrarna

Inlägget innehåller reklamlänkar

0330

Hej hej hallå och välkommen till ett helt gottigt inlägg i kategori bejuteyyy.

I december hade jag TVÅ adventskalendrar med hudvård och nu ska vi gotta oss i produkterna jag fick varje decemberdag fram till julafton. Vilka har jag redan köpt i fullsize? Vilka produkter vill jag ha i framtiden, och vilka kommer jag inte använda efter denna dag?

0324

Jag har delar in dessa 48 produkter i fyra kategorier, varav de två kategorierna med högst betyg har reklamlänkar till produkterna. Det innebär att jag får en liten peng för varje klick/köp som görs via länkarna.

▾ Favoriter

Produkter jag har köpt, eller kommer köpa, i fullsize:

0325

I den här kategorin har vi kort och gott mest Lumene. Jag ÄLSKAR serierna Nordic Ageless och Nordic C (med vitamin C <3) och har redan köpt dessa i fullsize. Likaså sminkprodukterna till vänster i bild (Invisible Illumination). Den bästa skrubben? Clinique. Den bästa handkrämen? Inför natten – Clinique, under dagen – Lumene.

Lumene Nordic C: Glow Boost Vitamin C Essence
Lumene Nordic C: Glow Lumenessence Brightening Beauty Lotion
Lumene Nordic C: Pure Glow Cleansing Balm
Lumene Nordic Ageless: Night Cream
Lumene Nordic Ageless: Pressed Serum
Lumene Invisible Illumination: Fresh Skin Tint
Lumene Invisible Illumination: Instant Illuminizer
Lumene Nordic: Under Eye Concealer
Lumene: Blur Longwear Primer
Lumene Arctic Hydra Care: Rich Eye Cream
Lumene Arctic Hydra Care: Rich Hand Cream
Clinique: 7 Day Scrub
Clinique: Deep Comfort Hand and Cuticle Cream

▾ Gillar

Produkter jag kommer hålla ett extra öga på för att eventuellt köpa framöver:

0326

Här glider ytterligare produkter från Lumenes Nordic C-serie pga som nämnt tidigare: älskarrrr. Hit hör även Lumenes Nordic Hydra geler och Lumene Arctic Hydra ansiktskräm som är riktigt fet och göttig. Cliniques Moisture Surge-serie har jag redan i fullsize och gillar mycket, men jag är inte helt övertygad om att detta produkter slår Lumenes än? Serien är dock absolut med i min necessär när jag åker mellan mitt och min killes bo.

Lumene Nordic C: Sleeping Cream
Lumene Nordic C: Moisturizer
Lumene Nordic Hydra: Overnight Cream
Lumene Nordic Hydra: 24H Water Gel
Lumene Nordic Hydra: 72H Hydra Gel Mask
Lumene Arctic Hydra Care: Rich Day Cream
Clinique Moisture Surge: 72 Hour Auto Replenishing Hydrator
Clinique Moisture Surge: All About Eyes Rich
Clinique Moisture Surge: Overnight Mask
Clinique All About Clean: Liquid Facial Soap Mild
Clinique Chubby Stick: Moisturizing Lip Colour Balm

▾ Tycker om

Kommer överens med, men troligtvis inte produkterna jag kommer köpa igen:

0327

▾ Gillar ej

Kommer inte använda, kommer icke köpa på nytt:

0328

Produkterna i de två sista kategorierna är sådan jag tycker är OK men inte mer än det, eller som jag helt enkelt inte alls gillar. Sådana produkter finns det ju såklart alltid också. En del av produkterna kommer jag använda upp ändå, även om det sker sällan och över lång tid (typ eyeliner och cleanser) och vissa produkter kommer ges bort till familj och vänner (mascara som ej är vattenfast etc).

0333

Mina favoriter har absolut fått hedersplatser i badrumsskåpet redan. Dessa är också i perfekt storlek att packa ner och ta med på språng. Inte för att man reser så mycket ~i dessa tider~, men ni fattar. Handkrämen i väskan, resestorlekarna i necessären till min kille osv.

Så här med facit i hand är mitt slutgiltiga betyg: Lumene gav mig bättre produkter (för mig) och en bredd i urvalet, Clinique gav mig inte lika många favoriter och hamnar därför nedanför Lumene på prispallen. Att ha en kalender (eller två) att gotta sig i under december var GULD. Jag inspekterade och testade ofta produkterna medan jag såg på julkalendern, så mysig start på dagarna.

Om jag kommer köpa en kalender även detta år? Absolut, minst en.

1 kommentar

1 kommentar

  1. Så nyfiken på lumene valo glow! Läser blandade recensioner hos återförsäljare. Kan du inte berätta allt du känner för denna?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.