Om mitt hår, att sköta ett elefantöra och hur jag träffade min kille

0339

Förresten måste jag passa på att säga wow!! Om ditt hår. Det är otroligt fint. Ser liksom friskt ut. Har du några knep? Mvh, Alltid en slickad katt på hövvet.

Nämen, tack!! Jag har kämpat som en galning för att få håret friskt igen, efter många år av färgning, blekning, värmeverktyg osv. Först och främst har jag inte rört det på jag vet inte hur-länge, jag toppar det hos frisör typ en gång om året pga finns få saker som lättar på stress som att klippa kluvna hårstrån själv ¯\_(ツ)_/¯ Jag sitter alltså OFTA med en sax och tittar på topparna i motljus, sedan klipper jag enstaka hårstrån som är kluvna. Utöver det har jag snälla produkter för håret, det kan jag visa er mer av en annan dag.

Undrar om du har uppklippt hår?

Inte just nu, men jag har i princip alltid haft tidigare! Så fort mitt hår blir längre och tyngre har lockarna svårt att hålla formen, så ofta har jag lite uppklippt för att få mer liv i håret. Sist jag toppade håret bad jag dock om att skippa uppklippning för att istället få ut mer av längden i frisyren.

0012

Min moderplanta har fått så långa utskjutande blad att de hänger ner. Kan jag nystarta eller ansa en ”vuxen” planta?

Så blir mina elefantöron också! Jag brukar plocka bladen som är längst ner så att plantan blir mer utav ett rundat träd till slut. Jag har inte fått enstaka blad att rota sig utan brukar bara slänga de blad jag ansar bort. Tycker plantan blir gullig sen när den mer är en stam med rund krona och massa små bebisar i krukan.

0077

Alltså! Klänningen (blårosa-mönstrade) VARIFRÅN ÄR DEN DEN ÄR OTROLIG <3

Monki, bästa Monki!

För en smink-noob som mig. Har du något över din cc-cream? Typ puder eller så?

Jag har alltid ett puder över min CC-cream, men vilket varierar. Just nu kör jag ett från The Balm, annars använder jag gärna Kicks egna löspuder. Tycker basen sitter bättre om jag avslutar med ett transparent löspuder.

0054

Jag går igenom en separation just nu, som har tagit all energi från mig, och som fortfarande gör det då jag bor kvar på jakt efter ett nytt boende. Livet känns allmänt väldigt tungt just nu. Måste börja om från noll i en ny stad. Har du några tips? Gillar dina punkter, de känns lite peppande i den här tillvaron. Hur träffade du och din kille förresten? Min nuvarande sambo har också två barn, men gjorde inga som helst kompromisser. Blir därför lite extra glad när jag läser att ni letar efter ett gemensamt boende (vilket vi bl a aldrig gjorde)

Först och främst, all pepp och kärlek!! Det blir lättare, kom ihåg det.

Jag tyckte det var skönt att lägga alla känslor åt sidan och fokusera på det praktiska emellanåt. Jag skapade en excelfil med alla hyresvärdar jag kunde komma åt, sparade deras kontaktuppgifter och en liten notis om när jag ringde dem sist. Att vara ensam i en ny stad är tungt, jag fattar. Jag skulle försöka hitta lite vänner över www som bor i samma stad som du. Jag har träffat och lärt känna så många fina både genom instagram, facebook-grupper och hitta kompis-inlägg hos mina favoritbloggare.

Jag och min kille träffades på Tinder! Knäppt va? Trodde aldrig att det skulle sluta så. Vi skrev lite på Tinder först, men i den vevan hade jag tappat hoppet om appen och dejtande och struntade lite i vilket. Som tur var började han följa mig på Instagram och när jag där såg att han fyllde år skrev jag ett grattis i DM och sen var konversationen igång där. Så det som var en match på Tinder blev till slut mitt bästa DM någonsin, hehe.

ÖPPETTIDER FÖR FRÅGELÅDAN
Måndag – Söndag, dygnet runt i kommentarsfältet

1 kommentar

1 kommentar

 1. Hej Ellen,

  Tack för en varm och mysig blogg! :)
  Började följa dig i slutet av förra året, kom över din blogg när jag googlade på hur man överlever ett brustet hjärta (patetiskt kanske) men det hjälpte mig att läsa lite om andras historia och erfarenheter och likaså din historia.
  Vill även kommentera en av dina följares inlägg ovan.
  Ryste när jag läste det då det kunde varit jag som hade skrivit det.
  Går också igenom en separation, flyttade till hans stad, men bor ofrivilligt kvar i väntan på boende.
  Han har också två ban sen innan.
  tjatade om vikten av att flytta till ett nytt gemensamt boende som aldrig blev av.
  Och nu står jag här och ska börja om från början, nytt boende, nytt jobb…
  Men till skillnad från personen ovan flyttar jag tillbaka ”hem” till Gbg, fick precis reda på att brorsan ska få ett nytt boende den 1 mars, så efter flera veckors sökande ska jag flytta in till honom.
  Om personen ovan ser mitt inlägg, vill jag bara säga att du är långt ifrån ensam och du kommer klara det, men du har en tung tid framför dig, du måste bara ridå igenom eländet, finns tyvärr inga genvägar.
  Mår fortfarande dåligt, men gråter inte lika mkt idag som jag gjorde för 2 månader sen.
  Glöm aldrig att du är själv i detta och prata av dig massor, älta, gråt, det kommer snart bli bra och du kommer komma ut ur detta som en starkare person, jag lovar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.