Hur jag vände en trött onsdag till det bättre

I samarbete med Swiss Clinic ● Inlägget innehåller reklamlänkar

00

Vink vink från mitt badrum!!

Mitt humör växlar just nu lika snabbt som detta ljusflicker :))) Jag vaknade med betong i fötterna igår men lyckades vända skutan till det bättre sen. Tur det. Ett av mina bästa tips när jag behöver ~sudda sudda sudda sudda bort min sura min~ är att gå in i mitt badrum och dra på mig en aura av ZEN. Dvs tvätta ansiktet i örti olika steg, smörja länge och pyssla noga med min hy. Det gjorde jag såklart även den här morgonen, så häng mä!

0394

0395

Den här dagen passade jag på att utvärdera ett par av mina produkter från Swiss Clinic. Ni vet, jag har ju haft samarbete med dem tidigare och det har varit guld, jag är så himla glad över att få fortsätta jobba med detta pangföretag och deras produkter. De har fortfarande hedersplatser i mitt badrumsskåp och ingår i min hudvårdsrutin både morgon och kväll. Deras fransserum har gjort att man äntligen SER mina fransar, de som annars är korta och raka. Jag var skeptisk först, men attans vilken skillnad.

Och ni, det bästa av allt: koden ELLEN20 ger 20% rabatt till och med 31 mars. Så nu kan ni testa mina favoriter!

0396

Serumet till höger är en av de första produkterna jag testade och den till vänster är mitt senaste tillskott. Båda två är ansiktsserum som jag nu testat och tyckt till om. Vad är det för skillnad? Vilken gillar jag bäst? Är de värda pengen?

Rejuvenating Serum
Reviving Face Serum

0398

Först ut, till vänster: Rejuvenating Serum. Detta serum är lite tjockare i konsistensen och inte lika lättarbetat som kommande serum, men det är däremot något snällare för känslig hy. Doftfritt, lent och skönt att smörja på ett morgontrött ansikte. Jag älskar produkter som hjälper till med hudens elasticitet och den här platsar absolut in där.

Till höger har vi Reviving Face Serum. Detta serum är rinnigare i konsistensen och man kan få jaga produkten litegrann om man inte är tillräckligt snabb upp till ansiktet, men wow vilken pangprodukt detta är. Silkeslent och doftar fantastiskt. Jag är i regel känslig för starka dofter men är ändå typen som vill att produkter ska lukta någonting, den här är alldeles perfekt där. Här har vi både anti-age-egenskaper och lyster på burk.

Båda två passar ypperligt efter microneedling. Jag gillar båda på sitt sätt, men föredrar Rejuvenating Serum på morgonen och Reviving Face Serum efter att jag microneedlat på kvällen. Om jag bara fick välja en skulle det bli Reviving Face Serum.

Psst!! Glöm inte koden ELLEN20 för att dra av 20%!

0399

På tal om microneedling så måste vi ju prata lite om den här hjälten också. Jag är nästan lite besviken över att jag inte upptäckte microneedling tidigare?

Skin Roller
Desinfektionsspray

0400

Microneedling är alltså en roller med nålhuvud som man drar över hyn för att stimulera cellförnyelsen. Jag började försiktigt med 0.2 mm och stegade sedan upp till 0.5 mm utan att stressa, nu kör jag body-varianten för att refillen för face är tillfälligt slut hehe. Det här låter och ser kanske läskigt ut, men icke! Huden bygger upp sig själv igen och det är den processen vi älskar. Jag märkte direkt skillnad på ärren jag har på kinderna från tonårsfinnar jag inte kunde låta bli att sluta klämma på.

Refill 0.2 mm face
Refill 0.5 mm face (tillfälligt slut!)
Refill 0.5 mm body

Nålhuvudena finns alltså att köpa separat som refill, jag har samtliga och är glad att jag började med 0.2 mm. Som alltid med hudvård är rengöring en viktig del, därför vill jag slå ett extra slag för desinfektionssprayen. Glöm inte att tvätta eran roller, okej? Eftersom vi är inne och pillar vid hudens cellförnyelser vill vi inte tillföra bakterier och göra oss en björntjänst.

0401

Det var nog allt för nu. Nästa gång vi hörs i samarbete med Swiss Clinic ska vi prata taning-produkter i väntan på den svenska sommaren. Till dess kan ni gotta er i 20% på deras hemsida med koden ELLEN20. Den gäller ju på allt och fungerar till och med sista mars.

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.