Här är jag när jag har pissmycket ångest ¯\_(ツ)_/¯

0406

Med det sagt: Den senaste veckan har jag legat raklång på soffan och kollat serier varje ledig timme efter jobbet. Jag har plöjt realityserier, gömt huvudet i dokumentärer och skrattat gott till humor på SVT. Jag har knappt haft något annat på mig än pyjamas, lagat minimalt med mat och muttrat surt varje gång det regnat ute.

Ibland blir det bara så och jag har numera lärt mig att sluta streta emot. Ibland har man skitdagar och det är okej, till och med när det blir skitdag efter skitdag efter skitdag. Jag vet att det alltid vänder och det blir en tröst när jag ligger där i soffan med chipssmulor på pyjamasskjortan och inte varit utanför dörren för mer än Ottos promenader ¯\_(ツ)_/¯

Och ni, kom ihåg: imorgon är en ny dag!

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.