Röd grapefrukt rakt ner i kistan

0435

0437

För ett par veckor sedan köpte jag hem två oranga klot från fruktdisken. Två för en liten peng, så jag tänkte att det kan jag väl prova. Sen har de legat där i kylen och bara.. legat. Igår skar jag upp en av dem och testade med försiktighet.

Kommer ansiktet skrynkla sig av surhet? Kommer det vara beskt som attans? Ja, som ni märker: jag hade ingen aning.

0440

0436

Men nej, det här är det bästa som hänt mina smaklökar sedan sommaren 1992.

2 kommentarer

2 kommentarer

  1. För superlyx, filea ut klyftorna! Ja, lite spill, men än mer lyxkänsla tycker jag! Jag som är en grapefruktsnörd har t o m speciella skedar när jag äter i halvor, taggar på kanten som gör att man kan skära ut klyftan!

  2. Ååååh röd grapefrukt ❤️ Har inte ätit det på flera år pga äter någon antidepp där det uttryckligen står att man inte får äta grapefrukt i bipacksedeln?? Glad att den hjälper mig såklart men fan vad jag saknar röd grapefrukt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.