Vad jag vill göra efter vaccinet

Jag har aldrig längtat så här mycket efter en spruta.

BA GE MIG EN, jag tar gladeligen riskerna. Båda mina föräldrar är i riskgrupp och min lillebror blir pappa för första gången i sommar. Hallå? Jag kommer inte vilja något annat än att åka hem till Småland och lägga mig på soffan hos mina föräldrar och invänta bebisskriket från en nykläckt ¯\_(ツ)_/¯

Så den senaste veckan har jag filat på en lista med sådant jag vill göra när sista sprutan är tagen. Är ni med?

0103

▸ Gå på restaurang och ÄTA MED FINGRARNA. Tänk er: vara ett lagom sällskap med ens favoritpersoner, beställa in örti smårätter och samtliga petar i varandras tallrikar och smakar av allt. Jag vill slicka tallriken ren.

▸ Sitta på en uteservering med solen i ögonen och ha ett glas fastklistrat i handen. Såklart konstant påfyllning i detta glas. Längtar så jag spricker?

▸ Publikhavet på Malmöfestivalen. Vill stå och svettas med tusentals okända personer, dansa och sjunga och bli kompisar i köerna till popcorn och toalett.

▸ Packa ihop min kille, hans två barn och Otto för att åka upp till Småland för att visa dem mina hoods. Köpa en Oskarshamns special på stans bästa pizzeria, åka till klipporna och bada i Grytan, hälsa på bebisen som kommer växa upp i vårt barndomshem.

▸ Gå på visningar IRL!! Jag vill gå på mängder för att kunna jämföra och överväga vad som blir bäst för vår lilla familj. Önskan: Ett radhus där barnen får varsitt rum, jag kan ha ett kontor, fönster i badrummet och gärna badkar.

▸ Åka över till Köpenhamn stup i kvarten!!! Tre stopp bort med tåg har vi gatorna med ständig sol och där alla på gatan är som tagna ut ett modemagasin. TA MIG DIT NU.

▸ Signa upp mig på ca. alla yogapass som erbjuds och bara att generellt gå till gymmet igen. Trodde aldrig jag skulle längta till att svettas i grupp? Men ja, nu gör jag det.

▸ Bjuda hem alla mina kompisar till min minimala lya för att blanda drinkar och snacka ikapp om hur alla har det efter examen. Kanske till och med krascha examensfesten som kommer vara för de nyexade på universitetet? Hehe ¯\_(ツ)_/¯

Vad är du sugen på att göra när vaccinationen är klar? Berätta, så längtar vi ihop!!!

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.