Jag har buketter i öronen och blomster i bröstkorgen

Det blev juni häromdagen, min favoritmånad på året. Träden blommar, kvällarna är ljusa och fåglarna kvittrar konstant utanför mitt fönster. Och fönstret, det är öppet dygnet runt. Mina föräldrar har fått båda sina vaccinationssprutor men jag väntar fortfarande på min tur. Min lillebror blev pappa sex veckor för tidigt och jag längtar så jag spricker till att få krama den lilla bebisen som fått namnet Ed.

Jag de-stressar genom att knåda lera och sortera mellanringar i alla regnbågens färger. Köper glass på mitt kvarterslivs. Imorgon får jag krama om mamma och pappa för första gången på en evighet. Tre nätter ska de sova här, med mig och Otto.

0445

I måndags var jag ledig och brände mig i solen. Två timmar runt lunch satt jag i en solstol och pratade med en kompis, jag var knallröd när jag kom hem. Oops. Sen beställde jag SPF 50 och snällt klappade in after sun i lager på lager. Absolut omyndigförklarad efter den solstunden.

För att väga upp och öka mina vuxenpoäng ska jag sätta mig ner och uppdatera bloggy om min utbildning sett ett år efter examen, en uppdatering om mitt jobb idag och hur det är att dejta någon med barn och ha en fin relation till barnens andra förälder. Vuxenpoäng så det sjunger om det.

Vi hörs snart igen!

2 kommentarer

2 kommentarer

  1. Ellen! Så glad att jag hittade till din blogg idag. Läser dina gamla inlägg om break-up och det slår mig rätt i magen och tårarna kan inte sluta rinna, för jag är där just nu. Inte på samma sätt, men i dagarna blev det svart på vitt att det aldrig kan bli vi han och jag. Ska läsa dina inlägg och blogg varje dag framöver. Du är ett ljus i mörkret!
    /S.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.