Livet som hänt sedan sist

Att ”Vi hörs snart igen!” skulle ta ett halvår.. VA BRA :-)

→ Jag har varit förkyld ca örti gånger men inte haft covid en enda. Som att dra vinstlotten varje gång testresultatet kommer?

→ Min nya terapiform är en guldgruva och jag är så glad att jag fick en remiss till PDT av den där läkaren som la huvudet på sne och sa att jag saknar ankare. Jag har gått i flera vändor KBT tidigare men det här är första gången jag får djupgräva i varför saker och ting blivit som de blivit, varför jag fungerar som jag gör. Varför gick jag in i väggen innan jag fyllt 25? Varför har jag knappt några minnen från min barndom? Varför tappar jag det totalt varje gång ett hejdå är definitivt? Jepp, jag gräver och gräver och gräver och förhoppningsvis får det mig att ta välgrundade och medvetna val i framtiden.

Ellenli.se lever och frodas fortfarande, även om jag varit lite långsam på att uppdatera webshoppen med nya produkter på sistone. Att mina örhängen bärs där ute i landet, och till och med världen, är fortfarande så sjukt?

0458

→ Jag var med och startade ca. världens mysigaste bokklubb för ett år sedan och eftersom pandemin s a s ~hände~ har vi setts digitalt från start. Det har dock gjort att samtliga medlemmar har kunnat fortsätta under hösten fast vissa flyttat kors och tvärs över landet <3 På tisdag har vi snack om ”Halva Malmö består av killar som dumpat mig” och jag LÄNGTAR efter att höra deras reaktion och tankar om den.

→ Jag har inte yogat ordentligt på.. jag vet inte hur länge? Skitkass har jag faktiskt varit på det. Min förhoppning är att haka på Yoga with Adriene nu efter nyår. Hänger ni med också?

→ På årets absolut sista dag förlovade jag mig! För några veckor sen smög min kille fram idéen om förlovning när jag låg ledsen och skör på soffan. Började absolut böla på nytt då :-) Jag har alltid fnissat lite åt de som förlovar sig på nyår men min kille är romantiker™ och det kändes ännu mer rätt nu när hans mormor och morfar firar 60årig bröllopsdag samtidigt. Som en minihyllning till dem?

→ Jag har rensat min garderob, sorterat mitt hobbymaterial och gått igenom alla flyttkartonger som fortfarande står ihoppackade i förrådet. Ändå får jag emellanåt PANIK och vill gå all in på en minimalistisk livsstil med ca ingenting i mina ägor. För att nästa dag älska att jag kan välja och vraka ¯\_(ツ)_/¯ HUR GÖR MAN VAD E ENS BALANS

0460

→ I tidiga augusti flyttande jag från min pärla till lägenhet. Varför? För att jag flyttade ihop med min kille!! Jag hade ljugit om jag sa att det inte tog emot att lämna de där 35 kvadratmeterna av takvåning och maxat ljusinsläpp, men det var ju för en helt självklar sak och därför lite lättare. Jag fick uppdraget att måla och fixa ordning vårt nya hemma så jag tog två kompisar i armkrok och klädde in hela vardagsrummet i ett täcke av nougat, färdigställde barnens egna rum och bokade sen in både massage och fotvård lagom till vi flyttat in.

→ Punkten ovan innebär ju också att: Jag är numera någons bonusmamma? Varannan vecka borstar jag små mjölktänder, läser läsläxa och pussar godnatt jag älskar dig sov gott så syns vi imorgon. ”Det heter SES imorgon. Varför säger du alltid syns imorgon?” påpekar lillbarnet varje gång.


Så ja, livet hände, kan man säga!! Men som jag saknat att ständigt ha kameran på mig och lägga små citat på minnet för att sen skriva om det. Speciellt har det kliat i fingrarna när jag sett att det trillat in kommentarer på gamla inlägg trots att jag inte uppdaterat på örti år. Typ här – Att komma över någon man älskar <3<3<3

3 kommentarer

3 kommentarer

  1. saknat din blogg, blev så glad över det här inlägget!!! snälla skriv oftare <3

  2. Hittade ett gammalt blogginlägg från dig som nämnde salmiak hjärtan med stjärntecken på som ni hittat i någon godisbutik i Stockholm. Vilken?
    MÅSTE ha dem 🙏

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.