JAG ÄR GRAVID

Okej så.. det växer en minimänniska i min mage? Jag ska bli någons mamma? URSÄKTA???

0001

Det är sant men jag fattar det knappt själv än. Trots att jag är 13 veckor in i graviditeten :))) Hittills har det varit en märklig bergochdalbana där jag både skrattat av pirret i magen och gråtit av förtvivlan. Jag har absolut inte kunnat föreställa mig hur det faktiskt känns när kroppen anpassar sig till att förbereda för en växande bebis. Hur lamslagen man kan bli av illamående och yrsel. Men också, hur stressad man kan bli av att inte kunna kontrollera utfallet, hur orolig man kan bli av molande värk från livmodern som växer och det faktum att det är veckor mellan ultraljuden. Men mer om det en annan gång.

Jag ville mest bara titta in, säga hej och berätta om hemlisen jag burit på i, vad som känns som, örti år.

Nu kan jag andas ut och vara lite mer transparent igen, utan att ständigt vara livrädd för att något ska märkas eller synas :)) Och med det sagt: den här bloggen kommer inte bli en bebisblogg från och med nu, men jag kommer absolut skriva om mina upplevelser och tankar i graviditeten. Precis som med allt annat som hänt i livet sedan jag tog plats på www. Vart det leder får vi se.


Och just ja! Bebisen går nu under arbetsnamnet ”Ärtan” och är beräknad i början av augusti.

7 kommentarer

7 kommentarer

  1. GRATTIS! Åh, vill veta ALLT. Är gravid, snart v 9 och livrädd och omtumlad om vartannat och måste typ fortsätta hålla tyst i verkliga livet. Vill gravid-diskutera i hemliga smågrupper.

  2. GRATTIS! <3 Jag går igenom samma känslostormar just nu, och det är fan det sjukaste någonsin. Jag är taggad och livrädd på samma gång. Ska bli roligt att följa din graviditet, det som du är bekväm att dela med dig av.

  3. Grattis!!! Så fint att jag gick in här för första gången idag på flera månader, i otålig väntan på att få veta hur det gått med mitt ivf-försök, och möts av det här! Stort stort grattis!! ❤️❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.