April april

Hittade en liten månadslista hos Flora och kände att tja, varför inte! Det blev ju maj ganska nyligen så vad passar väl bättre än att checka av hur april såg ut, kändes och smakade.

Moddade listan lite för att passa in på min månad, typ lite mindre film (pga kan aldrig hålla mig vaken under en hel?) och lite mer graviditet.

0084

Månadens teve:
Robinson! Jag har tittat så fort jag bara kunnat och wow vad jag 1. är avis på solbrännan och 2. aldrig hade klarat en sekund där själv.

Favoriter? Daniel först, men sen tog det ju ca. två sekunder innan han lämnade inspelningen och det skrevs om en knarkhärva han trasslat in sig lite i :-) Så som det kan gå, eller något. Så nu hejar jag på Filip istället! Dialekten klingar trygghet. Och Hanna, en sann syster.

Månadens musik:
Till slutet av augusti – Moonica Mac & Benjamin Ingrosso har ju spelats både en och två gånger här hemma, så att säga.

Månadens bästa beslut:
Att inte förhastat köpa ett nytt boende till oss, utan istället sitta lugnt i båten och fortsätta spara varje månad. Vi bor idag i en 4a och har rum för samtliga familjemedlemmar, men med bebisen kommer vi vilja ha större snart. Vi gick miste om en 5a i vår förening och efter det levde jag i panik ett par dagar. Ni vet sådär hur gör vi nu vart ska vi bo det här går ju inte hjälp men den känslan lugnade sig så fort jag bestämde mig för att göra det bästa av situationen istället för att längta bort. Herreg, vi bor bra och det blir absolut ingen katastrof.

Månadens godaste dryck:
Lingondricka! Har älskat. På mitt jobb har vi sån dryckesautomat, så i veckorna har jag haft fri tillgång till den gode lille drycken. Har absolut saknat när jag jobbat hemma eller varit långledig.

Månadens godaste mat:
Vi avslutade månaden med årets första pastasallad. Jag älskar pastasallad något gränslöst?

0083


Månadens sysselsättning:
Jobbmässigt har jag mest planerat upplärning av min ersättare och jobbat för att få in honom i mina projekt och arbetsuppgifter. Jag har skrivit listor för att inte glömma de där små momenten man gör av bara farten, estimerat tidsåtgång och reviderat min plan örti gånger redan. Det är en knäpp grej att göra, att liksom avveckla sig själv?

Utanför arbetstid har jag mest fixat inför att bebis anländer senare i sommar. Rensat garderoben, sorterat undan hobbymaterial i förvaringslådor och gjort listor i telefonen på sånt vi behöver köpa inför fripassagerarens ankomst. Och smygstartat mitt latmaskande i solstol på balkongen.

Månadens poddar:
Jag har lyssnat ikapp missade avsnitt av både Systrarna Britton och SURRET. Bra blandning mellan graviditetsfakta och stilsnörderi.

Månadens sämsta:
Att vakna med magsaft i munnen när jag försöker vända mig i sängen om natten :-) Halsbränna är absolut månadens sämsta.

0082


Månadens gravidrelaterat:
Hej å hå, under april månad bar det av till min sjukgymnast. Jag fick prova TENS mot min foglossning och älskade det. Hyrde hem en maskin och kör nu de kvällar som är extra jobbiga. Men min foglossning blev faktiskt bättre under april! Man vet inte riktigt varför det kan variera upp och ner, men jag tror helt klart att beslutet att börja ta 2/5 jobbdagar hemifrån spelar in.

Månadens bästa inköp:
Jag har nog inte gjort några speciella inköp under april? Får kanske bli pallkragarna till trädgården då.

Månadens klädesplagg:
Lång, öppningsbar skjortklänning att ha över kortleggings. Inte alla mina klänningar passar ju nu med en kula i vägen, men så länge de är öppningsbara med knappar hela vägen har de älskats när aprilsolen började värma.

Månadens bok i bokklubben:
Under april (och fortfarande i början av maj) läser min bokklubb Eufori. Jag har helt ärligt varit urkass på att läsa/lyssna i tid så jag har inte hunnit så långt. Men hittills gillar jag.

Tack april för att du fick träden att blomma och solen att värma våra kinder.

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.