SAMARBETE & KONTAKT

På ellenlindberg.se är samarbeten noga utvalda för att passa bloggens innehåll och dess läsare på bästa sätt. Relevanta varumärken och produkter visas gärna upp genom kreativa och genomarbetade inlägg där fokus alltid ligger på att skapa ett givande innehåll, så väl för samarbetspartnern som för läsaren.

 

Vill du komma i kontakt med mig gällande ett eventuellt samarbete?

Då är du varmt välkommen att mejla mig på info.lindbergellen@gmail.com.

 


SAMARBETE

Jag väljer noga ut samarbeten för att dessa ska passa bloggens innehåll och dig som läsare. Det innebär att jag hoppas att innehållet ska fortsätta intressera dig, men också ge dig något tillbaka. Jag kommer därför alltid prioritera och välja ut de varumärken och produkter som jag helhjärtat kan ställa mig bakom och som kan ge dig som läsare en bra upplevelse.

Åsikterna är alltid mina egna och jag gör enbart samarbeten som jag själv tror på.

PRESSUTSKICK

Pressutskick är produktprover som skickas till mig utan ett avtalat samarbete. Ett pressutskick innebär ingen garanti för exponering i bloggen, men jag ställer mig fortfarande positivt att visa och tipsa dig som läsare om sådant jag gillar.

REKLAMLÄNK

Reklamlänkar tar dig som läsare till produkten jag visar upp eller skriver om. Det är ett lättare sätt för mig att visa er sådant jag vill tipsa om på bloggen.

Till skillnad från ett samarbete har jag vid reklamlänkar ingen kontakt med varumärket bakom produkten, utan jag väljer fritt ut de produkter jag vill skriva om på bloggen och skapar reklamlänkar till dem. En reklamlänk ger mig ett par öre för varje klick eller eventuellt köp som du som läsare gör. Det kostar inte dig något extra, utan varumärket själva betalar för den reklam de får.

 


Samtliga inlägg som publiceras i samarbete eller som innehåller reklamlänkar, sponsrade produkter eller pressutskick kommer tydligt märkas ut med information om detta.